Každý z nás má svůj vlastní, jedinečný přijímač, který je nejlépe nastavený na určitou frekvenci


Představte si lidskou duši jako rozhlasový přijímač, který je naladěn na specifickou frekvenci. Andělé jsou jako rozhlasové stanice, které vysílají své vzkazy skrze různé vlnové délky. Abychom mohli přijímat jejich vysílání, musíme naladit svůj přijímač na správnou frekvenci.

Každý z nás má svůj vlastní, jedinečný přijímač, který je nejlépe nastavený na určitou frekvenci. Pro někoho je to vizuální vnímání - jejich přijímač zachytává obrazy, symboly nebo vize, které se objevují v jejich mysli či ve světě kolem nich. Pro jiného je to akustické vnímání - jejich přijímač je naladěn na zvuky, hlasy nebo hudební tóny, které jim přinášejí potřebné vedení.

Lidé s citlivými srdci a těly mají přijímač laděný na emotivní a fyzické vjemy. Projevují se v podobě husí kůže, napjatých svalů, nebo zvláštních pocitů v žaludku, které je upozorňují na přítomnost andělských vzkazů. A pro ty, kteří jsou orientováni myšlenkově, je jejich přijímač zdrojem náhlých myšlenek, vnuknutí či osvícení, které přicházejí ve správný okamžik.

Andělé tedy komunikují přes tyto různé kanály, aby se ujistili, že jejich poselství dorazí k nám v té nejpřístupnější a nejjasnější formě. Je jen na nás, abychom správně naladili svůj přijímač a byli otevření přijímat jejich pomoc a vedení.


Komentáře

Oblíbené příspěvky