Představte si svůj domov jako zrcadlo, které neúprosně odráží vaše vnitřní přesvědčení o tom, co si zasloužíte. Je váš domov skutečně místem, kde rádi trávíte čas? Je pohodlný a plný radosti, nebo je stísněný, špinavý a věčně plný nepořádku? Stejné je to s vaším autem - máte ho rádi, protože odráží lásku, kterou chováte k sobě, nebo je to jen další věc, se kterou se musíte potýkat? A co vaše oblečení - je pohodlné a přináší vám radost, nebo je to jen nepříjemná povinnost?

Váš domov, vaše auto i vaše oblečení jsou odrazy vašeho vnímání sebe sama. Pokud chcete změnit svůj domov a najít nové místo, začněte tím, že se otevřete novým možnostem a prohlaste, že na vás čeká. Milujte místo, kde jste nyní, abyste byli otevření a mohli přijmout nový báječný domov. Pokud je váš byt stísněný a neuklizený, dejte se do práce - váš domov je odrazem vás samých.

Je to jako zahrada: pokud o ni nepečujete, začne být zarostlá a plná plevele. Ale jakmile se rozhodnete ji změnit, začnete ji čistit, sázet nové květiny a starat se o ni, začne kvést a stane se místem, kde budete rádi trávit čas. Stejně tak, jakmile se rozhodnete změnit své vnitřní přesvědčení a začnete pečovat o své prostředí, váš domov se promění v nádherné místo, které odráží vaši vnitřní krásu a lásku k sobě samým.


Komentáře

Oblíbené příspěvky